Heritage 90cm Gashäll

38 900 kr

90 cm svart gasspis med dubbla ugnar, Heritage-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor.

Nollställ
Artikelnr: HER906MFEDNET Kategorier: ,

Beskrivning

En av flera genomtänkta detaljer som utmärker denna vackra Chateaukåpa är den handsmidda relingen på gavelsidan. Relingen fungerar som ett lättillgängligt upphäng för redskap.
90 cm gasspis med dubbla ugnar, page Heritage-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, purchase skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, cialis 40mg kan kompletteras med stekbord. Spisarna från Heritage-serien är en vinkning till familjeföretagets yngre dagar, när

Francesco Bertazzoni och hans son, Antonio, gjorde sina vedspisar populära i Italien i 1900-talets början. Den större ugnen är elektrisk och har 11 funktioner*, bl.a. varmluft och grill. Den mindre ugnen är elektrisk konventionell med bl.a. övervärme och grill. Den är även utrustad med roterande grillspett.
Med varmluftsfunktionen kan du också baka eller laga olika maträtter samtidigt på flera nivåer, och utan att de tar smak eller lukt av varandra. Spisen har 3-glas isolering och innerluckan på ugnsluckan är avtagbar för enkel rengöring.

Den matta färgen framhävs tydligt tillsammans med beslagen i mässing och rostfritt. Matchande fläkt samt stänkskydd finns att tillgå.

Specifikationer

  • 3-glaslucka med avtagbart luckglas
  • Kylfläkt
  • Förvaringslåda med dämpningsfunktion
  • Ugnslucka med mjukstängande gångjärn samt dämpningsfunktion
  • Utdragbar teleskopskena (1 st standard till varje ugn)
  • Elektrisk enhandständning med termosäkring
  • Wok- samt sjudningsring

Spisen är från början konverterad till gasol g30. Dysor för konvertering till stadsgas g110 samt naturgas g20 medföljer vid leverans.

Mer information

Varumärke

Färg

Beige, Svart, Vinröd

Bredd

895 mm

Djup

600 mm

Höjd

890-915 mm

Brännare Wok (1)

0,48 kW – 5,00 kW

Brännare Snabb (1)

1,05 kW – 3,00 kW

Brännare Halv-snabb (3)

0,60 kW – 1,75 kW

Brännare Sparlåga (1)

0,48 kW – 1,00 kW

Ugnsfunktioner (stor ugn)

Belysning, Undervärme, Övervärme, Under- och Övervärme, Grill, Grill+fläkt, Varmluft, Upptining, Under-/Övervärme + fläkt, Pizzafunktion, Turboläge.

Ugnsfunktioner (liten ugn)

Belysning, Undervärme, Övervärme, Över- och Undervärme, Grill/Roterande grillspett

Ugnsvolym stor

69 l

Ugnsvolym liten

38 l