Badrum

Vi på Kaptensgården har egna badrum och är även återförsäljare för badrum från ett antal välkända varumärken. Nedanför kan du välja att titta på våra badrum och andra kända varumärken. Klicka på och kan välj din favorit för att läsa mer om det varumärket och utbudet på tillverkarens webbplats eller på vårat egna varumärke ”Kaptensgården bad”.

Visa

Kaptensgården badrum

Inredningar från Kaptensgården skapar begär. Våra möbler passar överallt, från privata bostäder till vackra slott. Med en inredning från Kaptensgården kommer du alltid att tillhöra en del av en exklusiv skara. Välkommen in i Kaptensgårdens värld.

Björbo Badrum

I Dalarna intill västerdalälven ligger Björbo badrumsfabrik, där vi arbetat med trä sedan 1923. Än idag sker all produktutveckling, formgivning och tillverkning här i vår egen anläggning. I vårt sortiment kan du finna allt från moderna minimalistiska badrumsmöbler till traditionella möbler med klassisk elegans, allt tillverkat av förstklassiga material. Med vårt breda sortiment kan alla skapa sina drömmars badrum!

KEUCO badrum

Varje enskild KEUCO-produkt lever upp till ett löfte: Att samla intelligent funktionalitet och förstklassig kvalitet i en design som inte kommer att förlora någon av dess charm även efter fem, tio eller tjugo år. Det är därför som folk aldrig tröttnar på KEUCO: s badrum. Och det är därför kunderna i hela världen litar på oss.