Klassiska & moderna barstolar

Våra välgjorda barstolar tillverkas av en av norra Europas duktigaste fabrikanter. Allt är gjort enligt bästa hantverkstradition, det äkta skinnet som används har garvats av 3:e generationens hantverkare och är av högsta kvalité. Garvaryrket är ett av de absolut äldsta yrken på jorden, och har anor tillbaks till den tid när naturfolk själva framställde sina egna kläder och skor.

De stabila underredena är tillverkade av högklassiskt rostfritt stål som bearbetats av kunniga smeder till fantastisk precision. Stolarna präglas av en stram tidlös design som passar in i de flesta miljöer.

Barstolar Arrow

Udderup Barstol

Tillverkas i ask, ek och valnöt som oljebehandlas.

Barstol SST60BOS

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Exklusiv Sits i läder.

Barstol DST59VA

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Låg sits i konstläder.

Barstol DST60WLR

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Sits i läder med dekorsöm.

Barstol DST60WLS

med rostfritt underrede profil fyrkantig. Sits i läder.

Barstol DST59MYL

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Sits i läder.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler