Bertazzoni

Bertazzoni är idag ett ord för stil och excellens över hela världen. Familjeföretaget förespråks av femte och sjätte generationen – en obruten linje som sträcker sig tillbaka till 1800-talet och en italiensk stad som heter Guastalla nära Parma. Här märkte Francesco Bertazzoni, en tillverkare av precisionsviktmaskiner för ostindustrin, att en ny typ av vedeldad kamin används för uppvärmning av järnvägsvagnar på järnvägen från Tyskland. Han och hans son Antonio började göra sina egna spishällar, som snart skickades över hela Italien.

Heritage serien

Den magnifika Bertazzoni Heritage serien passar det traditionella köket i dag, skickligt kombinerad klassisk stil med all teknik och avancerad teknik för Bertazzoni.

Den här serien hyser tillbaka till familjeföretagets tidiga dagar, när grundaren Francesco och hans son Antonio skapade energi och fantasi i Bertazzoni-kaminen i hela Italien i början av förra seklet.

De ursprungliga handtagen och knopparna ger höjd till varje apparat i den här serien och tillsammans med signaturmattfärgerna i de fristående spännena och ventilationshuvudena skapar en signaturhävd stil som passar både eleganta, traditionella såväl som moderna kök.

Professional serien

Den professionella seriens samtida natur framhävs av signaturvreden, det ergonomiska handtaget och de livfulla färgerna. Dessa särskiljande element blandar design och ergonomi i en signaturstil som har vunnit flera designutmärkelser sedan debuten.

Konstruerad för prestanda och vackert utformad, integrerar sömlöst med alla fristående och inbyggda apparater och med köksskåp och bänkskivor.

Bertazzoni Professional serien, väggugnar, kokplattor, huvor, kylskåp och diskmaskiner ger den autentiska upplevelsen av italiensk matlagning och glädjen av äkta stil till hjärtat av ditt hem.

Master serien

Den snygga Bertazzoni Master serien kombinerar det bästa av praktisk köksstil med fin italiensk design vilket ger en riktig professionell touch till din matlagning.

Stora runda soft touch-knappar och kommersiella handtag definierar alla apparater i denna serie.

Konstruerad för prestanda och vackert utformad, integrerar alla fristående och inbyggda apparater sömlöst med varandra och med köksskåp och bänkskivor.

Prenumerera på nyhetsbrev

Vi delar & säljer inte vidare dina lämnade uppgifter.

Öppettider:
Mån-Fre: 08.00 - 16.30 | Lör: 12.00 - 15.00 | Sön: efter tidsbokning

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder