Demo & erbjudanden

Exklusivt modernt svensktillverkat kök

Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Köksö med matlagning och bardel. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag.

Exklusivt modernt svensktillverkat kök

Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Köksö med matlagning och bardel. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag.

Exklusivt modernt svensktillverkat kök

Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag.

Utställningsex. Dometic Macave S118G Vinkyl

Service när den är som bäst: rött och vitt vin kan serveras direkt från MaCave S118G. Vinflaskorna lagras i två separata temperaturzoner som kan ställas in individuellt på den perfekta serveringstemperaturen för respektive vin. Standardversionen av det här eleganta, kompressordrivna vinkylskåpet rymmer 118 flaskor. Med hjälp av tillbehör (lagringshyllor) kan kapaciteten utökas till 198 flaskor. Kan användas för inbyggd montering eller fristående.

Utställningsex. Dometic MaCave S16FG Vinkyl

Dometic MaCave S16FG har två temperaturzoner och kan förvara både rött och vitt vin i rätt temperatur samtidigt. Övervaka och anpassa temperaturinställningarna med den praktiska digitala displayen och styrplattan. Glaset blockerar UV-strålning vilket ger ytterligare skydd för vinet som förvaras i detta eleganta vinlagringsskåp med stilfull, vit LED-belysning. Det aktiva kolfiltret och fuktreservoaren främjar en optimal intern miljö. Du kan förvara upp till 16 vinflaskor med professionell omsorg så att du kan njuta av en perfekt arom!

Utställningsex. Lacanche Beaune 90cm Gas

Spisarnas Rolls Royce i utförande svart emalj med mässingsdetaljer. Spisen Beaune har 6 gasplattor och en kombination av två ugnar. En el- eller gasugn och en vertikal elektrisk multifunktionsugn erbjuder tillsammans ett val av tre tillagningsmetoder: statisk, grill och varmluft.

Utställningsex. Lofra Dolce Vita 90cm Indukti

Lofra – Dolce Vita 90 cm (2 ugnar) (Induktion) Svart. Investera i Lofras storsäljare Dolce Vita med en modern induktionshäll. Med fem högeffektiva induktionszoner, två ugnar och vackra detaljer får du en stilren spis som lyfter hela ditt kök! Lofra – en liten bit av Italien i ditt hem!

Utställningsex. Norcool Cave 20 BU Vinkyl

Cave 20 BU är en liten och elegant vinkyl för integrering i bänkskåp. Den är liten och därmed extra utrymmessnål. Cave 20 BU har en kapacitet på ca 16 st. 75 cl standardvinflaskor. Eftersom den har två zoner, som kan regleras oberoende av varandra, kan du enkelt välja rätt temperatur mellan 618 °C för att få det perfekta glaset rött eller vitt vin eller rosévin. Cave 20 BU har fått den tyska utmärkelsen Plus X Award för kvalitet och design.

Utställningsex. Bertazzoni Master 90cm Gas

90 cm svart gasspis med dubbla ugnar, Master-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Master-serien karakteriseras av tydliga svarta vred i soft-touch gummi samt en dekorativ temperaturindikator.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 60cm

60 cm rostfri induktionsspis, Professional-serien. Spisen har induktionshäll med 4 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Hällen är utrustad med en funktion som sammankopplar eller bygger bro mellan 2 zoner. Detta betyder att zonerna styrs samtidigt med ett vred. Funktionen är speciellt praktiskt till fiskgrytor.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 90cm

90 cm svart induktionsspis med dubbla ugnar, Professional-serien. Spisen har 5 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 100cm

100 cm svart gasspis med dubbla ugnar, Professional-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav 2 st 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 120cm

120 cm rostfri gasspis med dubbla varmluftsugnar, Professional-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav 1 st 2-stegs wokbrännare på 5kW samt ett integrerat elektriskt stekbord. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 100cm

100 cm svart gasspis med dubbla ugnar, Professional-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav 2 st 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord.

Utställningsex. Bertazzoni Heritage 90cm Gas

90 cm gasspis med dubbla ugnar, Heritage-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Spisarna från Heritage-serien är en vinkning till familjeföretagets yngre dagar, när Francesco Bert azzoni och hans son, Antonio, gjorde sina vedspisar populära i Italien i 1900-talets början.

Utställningsex. Bertazzoni Heritage 90cm Indu

90 cm svart induktionsspis med dubbla ugnar, Heritage-serien. Spisen har 5 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Spisarna från Heritage-serien är en vinkning till familjeföretagets yngre dagar, när Francesco Bertazzoni och hans son, Antonio, gjorde sina vedspisar populära i Italien i 1900-talets början.

Miele CM5500 Kaffemaskin Höstfynd

Helt ny i originalemballage. Har funktionen OneTouch for Two för en perfekt kaffestund. Perfekt mjölkskum för kaffespecialiteter Cappuccinatore Perfekta resultat och intensiv kaffearom AromaticSystem Helautomatisk perfektion OneTouch for Two Bekväm rengöring för skötsel och underhåll rengöringsprogram En personlig kaffeupplevelse individuella användarprofiler.

Miele iitala Kastrullset Höstfynd

Välgjorda iittala kokkärl, set med fyra delar ur serien “All Steel” av Harri Koskinen, mattborstad yta exklusivt för Miele.

Demoex. Miele CVA3660 Kaffemaskin Höstfynd

Kaffemaskin använd som demo . Genomgången och färdig för drift. Maskinen använder Nespresso kapslar med ända upp till 24 lyxiga blandningar. 6 olika favoritsmaker kan laddas i maskinen. Inbyggnadshöjd 450mm.

Demoex. Jura J6 Kaffemaskin Höstfynd

J6 är utan tvivel ett av de bästa sätten att ge uttryck för sin goda smak. Den fulländade helhetsdesignen harmoniserar perfekt med de förädlade materialen och de strategiskt placerade detaljerna. Det breda utbudet av kaffespecialiteter tillreds alltid i oslagbar kvalitet; det ser den senaste tekniken till. Manövreringen är lättförståelig och med tillvalet Smart Connect kan den till och med ske via din smartphone. Skötselprogram och TÜV-certifierad hygien avrundar den helautomatiska kaffespecialitetsmaskinen av yppersta klass.

Utställningsex. Bertazzoni Kyl/ Frys Höstfynd

French door kyl och frys från Bertazzoni i stilren, exklusiv design. Kompletteras med 3 olika typer av handtag; Master MAS HK36 REF, Heritage HER HK36 REF eller Professional PRO HK36 REF.

Prenumerera på nyhetsbrev

Vi delar & säljer inte vidare dina lämnade uppgifter.

Öppettider:
Mån-Fre: 08.00 - 16.30 | Lör & Sön: 12.00 - 15.00

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder