Demo & erbjudanden

Demoex. Miele CVA3660 Kaffemaskin Erbjudande

Kaffemaskin använd som demo . Genomgången och färdig för drift. Maskinen använder Nespresso kapslar med ända upp till 24 lyxiga blandningar. 6 olika favoritsmaker kan laddas i maskinen. Inbyggnadshöjd 450mm.

Miele CM5500 Kaffemaskin Höstfynd

Helt ny i originalemballage.
Har funktionen OneTouch for Two för en perfekt kaffestund.
Perfekt mjölkskum för kaffespecialiteter Cappuccinatore Perfekta resultat och intensiv kaffearom AromaticSystem Helautomatisk perfektion OneTouch for Two Bekväm rengöring för skötsel och underhåll rengöringsprogram En personlig kaffeupplevelse individuella användarprofiler.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 100cm

PRO1006MFEDNET
100 cm svart gasspis med dubbla ugnar, Professional-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav 2 st 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord.

Utställningsex. Bertazzoni Master 90cm Gas

MAS906MFEDNET
90 cm svart gasspis med dubbla ugnar, Master-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav en 2-stegs wokbrännare på 5kW. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard, kan kompletteras med stekbord. Master-serien karakteriseras av tydliga svarta vred i soft-touch gummi samt en dekorativ temperaturindikator.

Utställningsex. Dometic MaCave S16FG Vinkyl

Dometic MaCave S16FG har två temperaturzoner och kan förvara både rött och vitt vin i rätt temperatur samtidigt. Övervaka och anpassa temperaturinställningarna med den praktiska digitala displayen och styrplattan. Glaset blockerar UV-strålning vilket ger ytterligare skydd för vinet som förvaras i detta eleganta vinlagringsskåp med stilfull, vit LED-belysning. Det aktiva kolfiltret och fuktreservoaren främjar en optimal intern miljö. Du kan förvara upp till 16 vinflaskor med professionell omsorg så att du kan njuta av en perfekt arom!

Utställningsex. Bertazzoni Professional 60cm

60 cm rostfri induktionsspis, Professional-serien. Spisen har induktionshäll med 4 zoner som regleras steglöst med behagliga vred. Samtliga zoner är försedda med kastrullavkänning, restvärmeindikator, powerboost och värmehållning. Hällen är utrustad med en funktion som sammankopplar eller bygger bro mellan 2 zoner. Detta betyder att zonerna styrs samtidigt med ett vred. Funktionen är speciellt praktiskt till fiskgrytor.

Utställningsex. Bertazzoni Professional 120cm

120 cm rostfri gasspis med dubbla varmluftsugnar, Professional-serien. Spisen har 6 mässingsbrännare varav 1 st 2-stegs wokbrännare på 5kW samt ett integrerat elektriskt stekbord. Hällen är formpressad i ett stycke plåt för att undvika skruvar, skarvar och andra smutsfällor. Utrustad med gjutgärnsgaller som standard.

Utställningsex. Norcool Cave 20 BU Vinkyl

Cave 20 BU är en liten och elegant vinkyl för integrering i bänkskåp. Den är liten och därmed extra utrymmessnål. Cave 20 BU har en kapacitet på ca 16 st. 75 cl standardvinflaskor. Eftersom den har två zoner, som kan regleras oberoende av varandra, kan du enkelt välja rätt temperatur mellan 618 °C för att få det perfekta glaset rött eller vitt vin eller rosévin. Cave 20 BU har fått den tyska utmärkelsen Plus X Award för kvalitet och design.

Utställningsex. Dometic Macave S118G Vinkyl

Service när den är som bäst: rött och vitt vin kan serveras direkt från MaCave S118G. Vinflaskorna lagras i två separata temperaturzoner som kan ställas in individuellt på den perfekta serveringstemperaturen för respektive vin. Standardversionen av det här eleganta, kompressordrivna vinkylskåpet rymmer 118 flaskor. Med hjälp av tillbehör (lagringshyllor) kan kapaciteten utökas till 198 flaskor. Kan användas för inbyggd montering eller fristående.

Exklusivt modernt svensktillverkat kök

Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Köksö med matlagning och bardel. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag.

Exklusivt modernt svensktillverkat kök

Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag.

Exklusivt modernt svensktillverkat kök

Detta kök är i utförande Design slät vitmålad 16mm MDF med handtaget lip. Vilket skapar en stilren, enkel och modern stil med högsta kvalité. Köksö med matlagning och bardel. Design går att få i valfri NCS-kulör eller i ett antal olika träslag.

Gaggenau Induktionshäll med ventilation

Gaggenau Flex induktionshäll med integrerad ventilation Serie 200 CV282110
Ram av ädelstål
Bredd 80 cm
Frånlufts-/cirkulationsdrift

Utställningskök Ek Överfals ink. Nedmontering

Detta kök är i utförande Design ek överfalsat med infrästa handtag.
Kombinerade med exklusiva och vackra marmor bänkskivor Emperador Dark polerad yta med fasad kant. Planlimmad Blanco Silgranitvask. Extra djupa bänkskivor 760mm. Köksö med bardel.

Utställningskök Claesson Dalarö ink. Nedmontering

Detta kök från Claessonsnickeri är i utförande Dalarö överfalsat med sinkade trälådor i ek. Ett av Sveriges mest välgjorda snickerier.
Kombinerade med exklusiva och vackra marmor bänkskivor Carrara Arabescato polerad yta med antikkant. Bakkantslist hålkäl i samma material. Vacker porslinsvask från Villeroy & Boch. Bänkkyl 80cm från norska Norcool. Dornbracht blandare Tara. Porslinshandtag och knoppar i tennoxid.

Utställningskök Claesson Ekerö ask ink. Nedmontering

Detta kök från Claessonsnickeri är i utförande Ekerö täcklaserad Ask innanförliggande med trälådor i ek. Ett av Sveriges mest välgjorda snickerier.
Kombinerade med exklusiva och vackra granitbänkskivor Nero sidenmatt yta med rak fasad kant. Exklusiv granitvask med Led- belysning. Hörnkkyl från norska Norcool. Köksö med bardel. Massiv träskiva i ek ovan upphöjd del. Skålhandtag och knoppar i förnicklat utförande.

Utställningskök Kapten massiv Ek ink. Nedmontering

Detta kök är i utförande Kapten innanförliggande med luckor i massiv ek.
Kombinerade med exklusiva och vackra grågröna granitbänkskivor med polerad yta med fasad kant. Elegant handtillverad mässingsvask med dubbla hoar. Blandare Damixa Tradition med diskmaskinsavstängning. Massiv 40mm ekskiva med bardel.

Prenumerera på nyhetsbrev

Vi delar & säljer inte vidare dina lämnade uppgifter.

Öppettider:
Mån-Fre: 08.00 - 16.30 | Lör: 12.00 - 15.00 | Sön: efter tidsbokning

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder