Resan till ditt nya kök
börjar här

Har du gått i kökstankar ett tag? Då har du kommit rätt. Du är säkert full av idéer, inspiration och längtan. Och har kanske några orosfjärilar. Det är inte så konstigt. Att köpa ett nytt kök är en stor investering, det är också en viktig förändring av din fastighet. Vi har gjort den här resan många hundra gånger. Vår uppgift är att se till att du behåller inspirationen hela vägen och glömmer bort all oro. Genom våra fem steg förvandlar vi det komplexa till enkelt och ser till att du är trygg inför de många viktiga beslut du ställs inför – så att resan blir till en dröm.

En drömresa i fem steg

Ur varje köksdröm utvecklas alltid en liten upptäcktsfärd, där du och ditt hus bjuder på en unik kombination av önskemål och förutsättningar. Vi på Kaptensgården börjar ingen resa utan att ha förstått dem ordentligt. För oss är varje kök inledningen till en lång relation, där vi står för nytänkande och trygghet. Det ställer stora krav på lyhördhet och tydlighet. Därför kommer en och samma person att följa dig under resans gång, från idéernas begynnelse tills att ditt drömkök står på plats. Så här går det till.

Hembesök och projektstart

Det första steget på vår gemensamma resa tar vi genom ett besök hemma hos dig. Vi mäter utrymmen, fotograferar och dokumenterar alla förutsättningar noggrannt. Vi samtalar om din vardag, dina behov och önskemål för hur ditt kök ska se ut och fungera. Sedan har vi allt vi behöver för att sätta igång. Innan vi börjar vårt arkitektarbete tar vi en liten deposition, den får du så klart tillbaka när du beställer ditt kök.

Arkitektarbetet

Nu börjar kreativiteten och erfarenheten jobba på allvar, de första idéerna bubblar ofta redan upp på vägen tillbaka från hembesöket. Med de rätta förutsättningarna på hand och med målet att hitta den bästa lösningen börjar vi utformningen av ditt nya kök som snart ska presenteras. Då brukar vi också bjuda på en genomtänkt överraskning som lyfter slutresultatet lite extra.

Presentation och pris

När ritningarna är klara träffas vi igen hos oss på Kaptensgården. Här i vår biosalong får du uppleva hur ditt nya kök kommer att kännas när allt är på plats. Vi går igenom alla detaljer och tittar även på färger och material. Vi diskuterar eventuella tillägg eller förändringar vi gemensamt kommer fram till. När du är nöjd, träffas vi och stämmer av allt hemma hos dig tillsammans med våra montörer. Och för att du ska känna dig trygg med vad du får och vad det kommer att kosta, lämnar vi alltid ett fast pris på alltsammans.

Tillverkning och montering

Nu börjar tillverkningen av ditt nya kök på ett av våra snickerier samtidigt som vitvaror och detaljer köps in. När vi platsbygger och ritar specialanpassade inredningar och kök är monteringen en naturlig del och en förlängning av tillverkningen. På så sätt kan vi ta fullt ansvar för att våra mätningar och konstruktioner håller hela vägen. Ett kök som är moterat rätt, är ett kök som håller länge.

Slutbesiktning och garantier

När våra hantverkare, inredningssnickare och montörer är klara kommer vi hem till er och gör en provkörning och slutbesiktning av köket. Om inga ändringar ska genomföras och alla är nöjda lämnar vi fullständiga garantier på allt levererat material och utfört arbete. Ett kök från Kaptensgården ska hålla för vad det lovar – att din dröm har blivit verklighet.

Hör av dig

Kliv in i din framtid – besök vårt showroom

Det är ganska klurigt att föreställa sig hur ett färdigt kök kommer se ut och kännas när det står klart. Hur kommer färgerna att upplevas, hur faller skuggspelet under dagarnas gång, och hur upplevs ditt kök när du kommer in i det, eller bara ser det från håll? Sådant hjälper vi dig med att visualisera under projektets gång. Men det finns inget som slår verkligheten, speciellt när du söker inspiration. Därför har vi byggt upp många av våra kök i riktiga miljöer hos oss. Vi visar dig gärna runt, eller så går du på upptäcksfärd i din egen takt med en kopp kaffe. Välkommen till vårt showroom på Kaptensgården i Hammarlunda – nästan som att komma hem.

Hitta hit
cart