Exklusiva kökstillverkare med genuint hantverk

 

 

Form och funktion i ljuv förening

Exklusiva kökstillverkare som skapar kök som både känns tidlösa och moderna. På Kaptensgården finns det kök som lyfter hemmet under en längre tid. När hantverk och funktionalitet förenas bildas något starkt. Här gör alla kök just det. Med flera valmöjligheter kan Kaptensgården som exklusiva kökstillverkare erbjuda något som både är elegant och genomtänkt.

 

Exklusiva kökstillverkare Arrow

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler