Granitbänkskivor

Castello® Granit

Äkta granit är den starkaste och tåligaste bänkskivan som finns. Den är reptålig, syrafast och värmetålig. Liksom de flesta naturmaterial blir Castello®-Granit bara vackrare med åren. Stenarten består av kvarts och fältspat – två hårda mineraler – samt glimmer som framträder som mörka korn eller stråk. De unika färg- och mönstervariationerna garanterar att just din bänkskiva blir just din.

Granitbänkskivor Arrow

Bianco

Mycket ljus läcker stensort med behaglig jämn markering av svarta och grå prickar.

Laguna

Laguna från södra Europa är lik stjärnhimlen med guldstänk och blågrå/grön färgspets.

Nuvola

Novola präglas av en försiktig känsla av silver och grå blandning, som tillsammans med svart bildar en underbar union.

Linea

Linea är en otroligt elegant kompakt asiatiska vulkanisk bergart.

Bohus grå

En svensk sten från vårt vackra Bohuslän, jämt grå beige mönster med få överraskningar.

Seta

Originellt linjärt mönster, skapar en unik karaktär för varje rum.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till köksmöbler