Klassiska kök

Med känsla från förut

Ett rum fyllt av genomtänkta detaljer som väcker värme och beundran. Med inredning som vackra handbyggda träskåp och massiva bänkskivor, allt skapat för att smälta in, bli ett och fånga själen i hemmet. Här finns klassiska kök som ger känslan av det alltid funnits där.

Klassiska kök Arrow

Kapten täcklaserad

Ett klassiskt överfalsat kök med spårade dekorpelare och tandad krönlist.

Ekerö

Vår vackra köksserie Ekerö Classic med lantliga köksluckor och tidlösa trälådor.

New England

En renodlad klassiker i modern stil.

Ömmesala

En modern ton som kontrast till det traditionella.

ST Tomas

Kök i massiv oljad ek, tidlös respektfull stil med känsla av 1900-talets klassiska hantverk.

Herrgård målad

Herrgård målad är ett vackert och exklusivt kök med dekorpelare och tandad krönlist.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler