Klassiskt kök med moderna inslag

Ett stilrent och klassiskt kök

Möts av klassiska kök med ett traditionellt snitt som hämtar inspiration från förra sekelskiftes inredningar. Ett kök som byggs med måttanpassning för alla storlekar, från små lägenheter till herrgårdar och allt däremellan. Förfinade linjer på skåp, luckor och lådor ger en harmonisk och vacker känsla i det klassiska köket. 

Alla Arrow

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler