Kök i Skåne som skapar en längtan

Ett hållbart kök i Skåne

Möts av kök som kan presenteras som renodlade klassiker, moderna med traditionella snitt och kök som inte liknar någon annans. Känn efter och utforma precis så som du vill ha det. Alla kök blir unika. Tillsammans skapar vi ett arkitektritat kök där ni länge kan trivas. Välkommen att inspireras av alla våra kök på hemsidan eller besök vårt showroom i Skåne.

kök Skåne Arrow

Krylbo 32

En sann historia av trä och sten. Inspirerad av rustika och naturliga materialval.

Möja

Avskalat och elegant med plats för lugn och harmoni.

Kapten täcklaserad

Ett klassiskt överfalsat kök med spårade dekorpelare och tandad krönlist.

Ekerö

Vår vackra köksserie Ekerö Classic med lantliga köksluckor och tidlösa trälådor.

New England

En renodlad klassiker i modern stil.

Ömmesala

En modern ton som kontrast till det traditionella.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler