Modernt i klassisk miljö

Som att komma hem

I snart ett halvt sekel har vi smyckat anrika gårdar, moderna villor, pampiga stadsvåningar och ståtliga slott. Kaptensgårdens kök ger uppskattning och längtan. Med klassiska, innovativa och moderna miljöer upptäcks kökets interiörer på nytt med glimt av igenkänning – som att komma hem.

 

 

 

Alla Kök Arrow

Krylbo 32

Krylbo 32- Köket utan motstycke. Kraftfullt med sin ramlucka i betsad ek. Inspirerad av rustika och naturliga materialval

Kapten täcklaserad

Kapten täcklaserad är ett klassiskt överfalsat kök med spårade dekorpelare och tandad krönlist.

Ekerö

Vår vackra köksserie Ekerö Classic med lantliga köksluckor och tidlösa trälådor.

New England

New England är likt ett klassiskt lantkök, men med en lyxigare och mer storslagen känsla.

Ömmesala

Ömmesala är en traditionell ramlucka i täcklaserad ask med anor ifrån förr.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till köksmöbler