Köksfläktar

Alla våra köksfläktar

Köksfläktar från Kaptensgården Chateau® görs till glädje för ögat och bygger på tre generationers hantverkskunnande. Urgamla metoder brukas för att locka fram kopparglöden, mässingslystern och djupet i det gedigna, rostfria stålet.

Plåten i en Chateau® köksfläkt är dubbelt så tjock som i en vanlig köksfläkt. Skarvarna helsvetsas med mästerlig precision och sömmarna slätas ut för hand.

Eftersom vi tillverkar våra fläktkåpor för hand, kan vi anpassa utförandet till exakt de mått eller det unika utseendet som kunden önskar.

Alla köksfläktar Arrow

Köksfläkt Classic

Innehar flera genomtänkta detaljer som utmärker denna vackra köksfläkten.

Köksfläkt Trumpet

Trumpet köksfläkt är ett smidesarbete av högsta klass och en given samlingspunkt i det representativa köket.

Köksfläkt Wings

Köksfläkten Wings är en av våra mest uppskattade modeller.

Köksfläkt Twin

Ingen undgår att lägga märke till köksfläkten Twin, en magnifik Chateau® med amerikanska förtecken.

Köksfläkt Manhattan

Den stilrena, amerikanska designen passar utmärkt i minimalistiska kök med uttalade krav på kvalitet.

Köksfläkt Barrel

Lös Air-catch insats, en ekonomisk lösning för den som vill skapa sin egen kåpa.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler