Köksmöbler

Våra köksmöbler

Närproducerat
Kunniga specialsnickare i Småland och på Österlen tillverkar möblerna på beställning vilket borgar för känsla, kvalitet och miljövänliga transporter. Produkterna är tillverkade av massiva trämaterial och förses med kvalitetsstämpel.

Affärsfilosofi
Klassiska möbler i modern design inspirerade av svensk tradition och för alla miljöer. Vår strävan är att uppnå högsta kvalitet, produkterna ska vara till glädje i generationer.

Alla Köksmöbler Arrow

Barstol DST60WL

Med rostfritt underrede profil rund. Sits i läder med dekorsöm.

Barstol DST60WL

med rostfritt underrede profil rund. Sits i läder.

Barstol DST54WL

Med höj och sänkbart underrede. Sits i läder med dekorsöm.

Barstol DST52WL

Med höj och sänkbart underrede. Sits i läder med dekorsöm.

Barstol SST59BO

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Exklusiv Sits i läder.

Barstol DST59MYL

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Sits i läder.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till köksmöbler