Drömmen om ett lantkök

Härlig atmosfär fylld av trivsel

Ett lantkök ger intryck av mjuka former, gammaldags sekelskiftesstil och en klassisk elegans. Anpassa ditt framtida lantkök efter stil, kulörer och mått utifrån dina önskemål. Utgå från rummets bästa när du gör dina medvetna val. Tillsammans skapar vi hemmets viktigaste rum. Ett idylliskt lantkök där du kan trivas och leva länge i. Låt drömmen om ett lantkök bli till din verklighet.

Lantliga kök Arrow

Ekerö

Vår vackra köksserie Ekerö Classic med lantliga köksluckor och tidlösa trälådor.

Herrgård målad

Herrgård målad är ett vackert och exklusivt kök med dekorpelare och tandad krönlist.

Herrgård

Kan fås i flera utförande, stilar och färger. Skapar en varm, lantlig och romantisk känsla.

Dalarö

Förverkliga drömmen om ett riktigt lantkök med vår köksserie Dalarö.

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler