Möbler

Våra möbler

Närproducerat
Kunniga specialsnickare i Småland och på Österlen tillverkar möblerna på beställning vilket borgar för känsla, kvalitet och miljövänliga transporter. Produkterna är tillverkade av massiva trämaterial och förses med kvalitetsstämpel.

Affärsfilosofi
Klassiska möbler i modern design inspirerade av svensk tradition och för alla miljöer. Vår strävan är att uppnå högsta kvalitet, produkterna ska vara till glädje i generationer.

Alla möbler Arrow

Pall Pallerup

Tillverkas i ask, ek och valnöt som oljebehandlas.

Stol Uddarp

Tillverkas i ask och ek som oljebehandlas.

Udderup Barstol

Tillverkas i ask, ek och valnöt som oljebehandlas.

Barstol SST60BOS

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Exklusiv Sits i läder.

Barstol DST59VA

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Låg sits i konstläder.

Barstol DST60WLR

Med rostfritt underrede profil fyrkantig. Sits i läder med dekorsöm.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till möbler