Noggrannhet som
förlänger livet

Att köpa ett nytt kök är en stor investering. Det är också en viktig förändring av din fastighet. Ett korrekt utfört arbete med välgjorda och tidlösa material, ökar fastighetsvärdet väsentligt. Därför skulle vi aldrig lämna någon med alla lösa delar, en ritning och lite verktyg. Våra montörer är köksarkitektens förlängda arm som säkerställer visionerna till sista skruven. Hantverkarnas, snickarnas och montörernas arbete hemma hos dig utgör det viktiga slutstadiet i tillverkningen av ett platsbyggt kök. Ett kök som är moterat rätt, är ett kök som håller länge – en investering för livet.

Så garanterar vi din trygghet

Kaptensgården tar ansvar för hela ditt köksprojekt och lämnar ingenting åt slumpen. När allt är på plats genomför vi en slutbesiktning. På så sätt kan vi ge dig garantier så att du är i trygga händer – även långt efter att sista skruven är på plats.

Komplett byggavdelning

En vacker och hållbar slutprodukt förutsätter välutbildade, händiga och omsorgsfulla yrkesfolk såsom finsnickare, rörmokare, elektriker, målarmästare, kakelsättare, golv- och parkettläggare. Det behövs eftersom ett nytt kök sällan bara handlar om att skruva ihop ett par stommar och beslag. Ibland lägger vi nya innertak och installerar vacker och funktionell belysning, bygger nya trappor, målar om, lägger ett golv, installerar ny el, kanske golvvärme, och även nya vatten- och avloppsledningar. Det händer också att vi behöver ändra en grundkonstruktion i byggnaden, då har vi civilingenjörer som hjälper till med beräkningar och nya konstruktionsritningar. Oavsett tar vi ansvar för hela entreprenaden.

Certifikat och garantier

Våra montörer och hantverkare har kompetenser i toppklass, ligger längst fram inom den senaste teknologin och har alla certifikat som behövs. Allt som Kaptensgården gör följer Boverkets bygg- och konstruktionsregler. När en entreprenad är färdig besiktigas den alltid. Detta sker i samråd med kunden och någon av våra inspektörer. När alla är nöjda och besiktningen är klar, lämnar vi fulla garantier på utfört arbete och det vi har byggt och monterat.

Din resa från köksdröm till drömkök

Monteringen är ett av de sista momenten när vi skapar ett kök. För oss är varje kök inledningen till en lång relation, där vi står för nytänkande och trygghet. Läs mer om hur vi är med dig från idéernas begynnelse tills att ditt drömkök står på plats.

Drömresan

Kliv in i din framtid – besök vårt showroom

Det är ganska klurigt att föreställa sig hur ett färdigt kök kommer se ut och kännas när det står klart. Hur kommer färgerna att upplevas, hur faller skuggspelet under dagarnas gång, och hur upplevs ditt kök när du kommer in i det, eller bara ser det från håll? Sådant hjälper vi dig med att visualisera under projektets gång. Men det finns inget som slår verkligheten, speciellt när du söker inspiration. Därför har vi byggt upp många av våra kök i riktiga miljöer hos oss. Vi visar dig gärna runt, eller så går du på upptäcksfärd i din egen takt med en kopp kaffe. Välkommen till vårt showroom på Kaptensgården i Hammarlunda – nästan som att komma hem.

Hitta hit
cart