Välkomna till Kaptensgården

Denna sida visar hur vi jobbar och hur vi tillsammans skapar ert nya kök. Vi på Kaptensgården strävar efter stil, funktion och kvalitet. Vårt 100 % -iga engagemang har resulterat i ett antal egna patent kring förbättringar i köksmiljön och tack vare att vi ser helheten och tar ansvar hela vägen har vi fått 1000-tals nöjda kunder sedan starten 1989.

Ansök här

  • Eventuell fråga eller kommentar

  • Fyll i dina uppgifter

  • Max filstorlek: 128 MB.

Kaptensgården Hammarlunda 139
241 64 Harlösa, Sverige

Vardagar kl. 8.00 – 16.30
Lördagar kl. 12.00 – 15.00
Söndagar: Stängt

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till köksmöbler