Stenbänkskivor

Kaptensgården bevakar kökets trender för att snabbt kunna erbjuda nya stenar, nya ytbehandlingar och nya, vackra färgställningar. Våra möjligheter att anpassa din stenskiva efter kökets förutsättningar, gör oss unika på marknaden. Flera specialanpassningar är vi ensamma om att kunna erbjuda som exempelvis den patenterade underspårade köksvasken. Den generösa vasken i massiv sten med belysning är en annan av våra specialiteter.

Bearbetning

En Castello är ett högklassigt stenarbete med unika möjligheter till specialanpassningar. Bänkskivan i sten tillverkas med polerad, sidenmatt eller diamantbehandlad yta. Här visas ett urval av de kantprofiler och anpassningar som garanterar att din Castelloskiva blir lika vacker och beständig som stenen du väljer.

Granit

Granit är bänkskivornas Rolls Royce. En Castello Granit blir bara vackrare med åren och är den absolut tåligaste bänkskiva du kan välja. Stenarten består av kvarts och fältspat – två hårda mineraler – samt glimmer som framträder som mörka korn eller stråk. De unika färg- och mönstervariationerna garanterar att din bänkskiva blir ensam i sitt slag. En Castello i granit är ett högklassigt stenarbete med unika möjligheter till specialanpassningar.

Marmor

En Castelloskiva i klassisk marmor har samma utmärkande egenskaper som ett högklassigt konstverk. Bara det bästa råmaterialet duger när anpassningarna förutsätter den största hantverksskicklighet.

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB