Stenbänkskivor

Alla våra stenbänksskivor

Castello®-bänkskivan tillverkas på världens finaste stenfabrik i Italien. Bakom varje snedskärning, avrundning och uttag i en Castello® stenbänkskiva finns generationers erfarenheter av kvalificerat stenarbete.

Genom egna stenbrott garanterar vi att bara den högsta kvalitén på råmaterialet används till en Castello® bänkskiva. Noggranna måttsättningar styr det högklassiga hantverket.

Vår erfarenhet att anpassa bänkskivor efter kökets förutsättningar, gör oss unika på marknaden. Flera specialanpassningar har vi uppfunnit, som exempelvis den underspårade köksvasken.

Alla Stenbänkskivor Arrow

Concheglia

Späd, skir, ursprunglig elegant. Så bör man beskriva denna oerhört vackra marmor.

Crema

Crema är en soft skön sten. Krämfärgad med orange gula vener.

Bianco Carrara C

Michelangelos favoritsten, bröts utanför staden Carrara i Italienska Toscana.

Super Grigio

Grå ,ljus och läcker. Så smakfull är denna sten Super Grigio. Spännande kraftfullt mönster som ger liv åt stenen.

Bianco

Mycket ljus läcker stensort med behaglig jämn markering av svarta och grå prickar.

Calce

En mycket vacker kalksten som visar ursprunget med fossiler och andra vackra naturbildningar.

Ladda fler

Specialdesign

Våra kök är arkitektritade och tillverkas av lokala snickerifabriker. Varje kök blir helt unik, måttanpassat och går att få i flera olika material och valfria kulörer. Varje skåp, låda och lucka är av massiv ek för att ge den optimala inredningen och utdrag. Köken byggs helt från grunden baserat på våra kunders behov och önskemål.

Inspireras

Kvalitetsmedveten

Vår vision är att erbjuda varor och produkter till medvetna kunder. Kaptensgårdens ambition och långa erfarenhet tillsammans med kundens önskemål, är en garanti för ett bra slutresultat.

Vårt löfte

Gediget hantverk

Egendesign och tillverkning av ett brett möbelsortiment med matsalsbord, barstolar, barpallar som  gör köket komplett och knyter samman hjärtat i ditt hem. Våra möbler tillverkas i massiva träslag som ek, körsbär, valnöt och björk.

Gå till köksmöbler