Välj rätt kök

Fem steg till det rätta köket

Denna sida visar hur vi jobbar och hur vi tillsammans skapar ert nya kök. Vi på Kaptensgården strävar efter stil, funktion och kvalitet. Vårt 100 % -iga engagemang har resulterat i ett antal egna patent kring förbättringar i köksmiljön och tack vare att vi ser helheten och tar ansvar hela vägen har vi fått 1000-tals nöjda kunder sedan starten 1989.

På resan fram till ert nya kök ska vi passera fem viktiga delmål som kräver både expertis och fingertoppskänsla. Som köksleverantör tar vi ansvar och ser till att vi tillsammans tryggt når resans mål.

1. Hembesök

Första steget på vår gemensamma resa är att vi kommer på hembesök, Vi mäter utrymmet, fotograferar samt analyser dina förutsättningar. Vi samtalar och dokumenterar dina önskemål för hur du vill ha ditt drömkök.

2. Arkitektarbetet

Nu när vi vet förutsättningarna börjar vi skapa ert nya kök. Bearbetning av mått, förutsättningar och övrig data tas med i beräkningarna. Vårt arkitektarbete har som mål att överraska er.

3. Presentationen

När ritningarna är klara träffas vi på Kaptensgården. Vi presenterar ert nya kök i vår biosalong med realistisk 3D animering. Diskussion kring eventuella tillägg och/eller förändringar samt presenteras en prisbild för ert nya drömkök.

4. Fast pris

Ni vet alltid vad det kommer att kosta. Vi kommer till er med någon av våra montörer och går igenom förutsättningarna. Vi lämnar alltid fast pris på ett nyckelklart kök inklusive allt kringarbete.

5. Säkerhet och garantier

När köket är satt av våra montörer ska allt stämma. Vi kommer till er och tillsammans gör vi en slutbesiktning av köket. Du får naturligtvis fullständiga garantier på allt levererat material och utfört arbete.

cart