Välj rätt stenbänkskiva

Unika anpassningar

Kaptensgården bevakar kökets trender för att snabbt kunna erbjuda nya stenar, nya ytbehandlingar och nya, vackra färgställningar. Våra möjligheter att anpassa din stenskiva efter kökets förutsättningar, gör oss unika på marknaden.

Högklassigt hantverk

Bakom varje snedskär, avrundning och urtag i er Castello bänkskiva av sten finns generationers erfarenheter av kvalificerat stenarbete. I beredningen läggs grunden för det höga kvalitetstänkandet. Bara det bästa råmaterialet duger till en Castelloskiva.

Noggranna måttsättningar styr det högklassiga hantverket som sker på plats i vår fabrik i Italien. Detta garanterar att er bänkskiva förblir lika vacker och beständig i många år framöver.

Klassisk Castello® Marmor

En Castelloskiva i klassisk marmor har samma utmärkande egenskaper som ett högklassigt konstverk. Bara det bästa råmaterialet används när anpassningarna förutsätter den största hantverksskicklighet. Den dekorativa marmorskivan drar varken till sig smak eller lukt. Känslighetsgraden för fläckar motsvarar en bänkskiva i massivt trä.

Marmor väljer du när du tycker att utseendet är viktigare än funktionen och accepterar att skivan efter hand får en viss patina.

Granit – bänkskivornas Rolls Royce

Sätt kökets vassaste knivsegg mot en Castello i granit. Tag varma kastruller från spisen och ställ dem på stenytan. En Castello Granit blir bara vackrare med åren och är den absolut tåligaste bänkskiva du kan välja.

Stenarten består av kvarts och fältspat – två hårda mineraler – samt glimmer som framträder som mörka korn eller stråk. De unika färg- och mönster variationerna garanterar att din bänkskiva blir ensam i sitt slag.

En Castello i granit är ett högklassigt stenarbete med unika möjligheter till specialanpassningar.

cart