GAGGENAU diskmaskiner

Ett begränsat utbud av diskmaskiner från GAGGENAU hittar du nedanför. Hela GAGGENAU´s utbud hittar du på deras egen webbplats.

Diskmaskiner serie 200

Alla diskmaskiner i serie 200 kan stoltsera med energieffektivitetsklass A++ eller A+++. De finns i olika höjder och bredder och du kan välja mellan helintegrerade modeller eller modeller med synlig TFT-display och betjäningspanel i ädelstål. Vissa modeller kan även beställas med flexibla gångjärn som tillåter extra lång front och smala sockellister för att passa i alla kök.

Diskmaskiner serie 400

Diskmaskinerna i den här smarta serien har generöst med utrymme, är effektiva och snabba och har dessutom en mängd olika diskprogram, behaglig belysning, ett flexibelt korgsystem och Home Connect. Zeolit-tekniken ger bättre torkeffekt och sänker energiförbrukningen.

På modeller utan flexibla gångjärn kan den projicera den återstående programtiden på golvet. På betjäningspanelen med TFT-display visas information om de åtta diskprogrammen med fem alternativ. Vissa styrs av interna sensorer och kan kombineras för att användas i läget Power eller Intensiv samtidigt som de behandlar ömtåligt gods varsamt.

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Öppettider:
Mån-fre: 08.00 - 16.30 | Lör: 12.00 - 15.00 | Sön: 12.00 - 15.00

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB