GAGGENAU hällar

Ett begränsat utbud av hällar från GAGGENAU hittar du nedanför. Hela GAGGENAU´s utbud hittar du på deras egen webbplats.

Hällar serie 200

Ett sortiment av fristående hällar från 60 till 90 cm, var och en med sin egen karaktär – flex-induktion, induktion, gas och glaskeramik. På flex-induktionshällen kan du placera kokkärlen som du vill på matlagningsytorna och även kombinera olika matlagningsytor. Det integrerade ventilationssystemet avlägsnar ånga vid källan och allt styrs med hjälp av ett magnetiskt Twist-Pad som är avtagbart för att vara enkelt att rengöra.

Hällar VARIO serie 200

Dessa hällar bildar ett mer kompakt modulsystem, i en skala från 28 till 70 cm. En perfekt sammansmältning av den senaste prestandan och intelligent design. Kombinera induktions-, gas- och glaskeramikhällarna med de mer specialiserade alternativen såsom lavastensgrillen, ångkokaren, Teppan Yakin och fritösen. Tillsammans med matchande bänkventilation skapar de en harmonisk bild med en ram av kontrollpaneler i borstat rostfritt stål.

Hällar serie 400

Finns som induktions- eller gashällar och ger hemmakocken ett maximalt kreativt utrymme. Den här zonlösa induktionshällen har en obegränsad kreativ yta på 80 cm som tillåter en impulsiv placering av kokkärlen. Hela området är din matlagningszon. Oavsett var du placerar kärlen kan du tillaga maten just där. Om du flyttar ett kärl för att göra plats för flera kommer hällen ihåg inställningarna och använder dem på den plats där du sätter ned kärlet igen. Vi går extremt långt för att säkerställa att varje enskild häll fungerar med perfektion.

Hällar VARIO serie 400

Skapa en sammanhängande arbetsyta genom att kombinera modulära hällar och fläktar och styr dem med hjälp av upplysta vred i ädelstål som monteras på köksinredningens lodräta yta. De olika delarna i serien passar perfekt tillsammans och kan utökas nästan i det oändliga. Grillen, Teppan Yakin, ångkokaren, bänkventilationen och fritösen kan placeras på ett unikt sätt så att de bildar en sammanhängande arbetsyta med induktions- eller gashällar som kan vara från 38 till 90 cm breda.

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Öppettider:
Mån-fre: 08.00 - 16.30 | Lör: 12.00 - 15.00 | Sön: 12.00 - 15.00

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB