GAGGENAU kyla

Ett begränsat utbud av kyla från GAGGENAU hittar du nedanför. Hela GAGGENAU´s utbud hittar du på deras egen webbplats.

Kylskåp serie 200

Det här sortimentet innehåller kylskåp, frysar och kyl-/fryskombinationer som kan integreras helt, användas fristående eller placeras under bänken. Välj bland olika funktioner såsom åtskilda klimatzoner, kyllådor, 4-stjärnigt frysfack och justerbara hyllor. De minimalistiska, rena linjerna gör att produkterna i serie 200, små som stora, blir ett viktigt tillskott i vilket rum som helst.

Kylskåp VARIO serie 200

Produkterna i det här sortimentet ryms i standard inbyggnadsnischer och har upp till fyra klimatzoner, hyllor med Gastronorm-bleck och färskkylningslådor med en temperatur nära 0 °C. Fullt utdragbara hyllplan och lådor för lätt utdragning gör att allt det där smarta utrymmet är lätt att nå. De olika kyl-/fryskombinationerna, kylskåpen och frysarna är eleganta, har en imponerande effektivitet och ryms i en 60 cm bred och 178 cm hög nisch.

Kylskåp serie 400

Ett helintegrerat och inbyggt modulärt sortiment av kylskåp, frysar, kyl-/fryskombinationer och vinklimatskåp som kan kombineras med ett fantastiskt resultat. En svalkande vägg av hushållsapparater i ädelstål som smälter ihop nästan sömlöst och ger en storslagen arkitektonisk känsla.

 Tryck på den enorma dörren så öppnas den och avslöjar en inredning i ädelstål av professionell klass med detaljer av antracitanodiserat aluminium och hyllor i klarglas. Den minimalistiska insidans estetik lyses mjukt och diskret upp av accentuerande varmvita, bländfria lysdioder. Tack vare två nya öppningsalternativ kan du öppna även de mest bastanta dörrar utan ansträngning, antingen genom att dra eller, om du har det handtagslösa alternativet, trycka mjukt.

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Öppettider:
Mån-fre: 08.00 - 16.30 | Lör: 12.00 - 15.00 | Sön: 12.00 - 15.00

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB