GAGGENAU ugnar

Ett begränsat utbud av ugnar från GAGGENAU hittar du nedanför. Hela GAGGENAU´s utbud hittar du på deras egen webbplats.

Ugnar EB 333

EB-ugnen har varit en ikon för Gaggenau under mer än 30 år och är en ugn som både hemmakockar och professionella kockar gärna vill ha i sina hem.

Den 90 cm breda ugnen är ett exempel på Gaggenaus särpräglade utseende, arv och traditionella avantgardestil. Den är individuell, distinkt och ikonisk och utgör kökets mittpunkt. Ugnen är till största delen handgjord, vilket är unik i vår nutid präglad av maskintillverkade hushållsapparater. Kombinationen av hantverk och högkvalitativa material ger ugnen någonting som kan liknas vid en själ. Lägg till en imponerande design och felfri prestanda så har du allt som krävs av en klassiker.

Ugnar serie 200

Ugnarna i serie 200 övertygar med sin funktion och mångsidighet. Den 60 cm breda, integrerade ugnen kan kombineras med en helautomatisk espressomaskin, en kombiångugn och en värmelåda eller vakuumlåda. Den här eleganta serien, som kan installeras vertikalt eller horisontellt, finns i tre utföranden och integreras med väggytan så att den diskret passar in i vilken inredning som helst. För den som vill ha en mer traditionell placering kan ugnen monteras under bänkskivan. Vissa produkter erbjuder Home Connect med möjlighet till fjärrstyrning via en digital enhet och integrering med hemstyrningssystem.

Ugnar serie 400

Den handtagsfria dörren sticker snyggt ut från väggen och öppnas genom ett lätt tryck på den intuitiva TFT-pekskärmen. Serie 400 är expansiv både när det gäller format och kapacitet och erbjuder ett sortiment utöver det vanliga av ugnar, kombiångugnar, kombimikrougnar och värmelådor med en bredd på 60 eller 76 cm. En helautomatisk espressomaskin på 60 cm och en vakuumlåda blir pricken över i:et och ger dig fler bak- och matlagningsmöjligheter.

Bli kontaktad
[[[["field17","equal_to","Annat"]],[["show_fields","field18"]],"and"]]
1 Step 1
Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Öppettider:
Mån-fre: 08.00 - 16.30 | Lör: 12.00 - 15.00 | Sön: 12.00 - 15.00

Kaptensgården • Hammarlunda 139, 241 64 Harlösa • Tel. +46 46 626 70 • info@kaptensgarden.com
© Copyright 2018 Kaptensgården AB - Alla Rättigheter Reserverade | Integritetspolicy
Webbplats skapad av Lund IT & Webb AB