Dagens öppettider: 08:00 - 16:30

Montering

Byggavdelning

Att köpa ett nytt kök är en stor investering, det är också en viktig förändring av din fastighet. Om investeringen blir rätt utförd med välgjorda tidlösa material ökar fastighetsvärdet väsentligt många år framöver. Det är grunden till varför man skall vända sig till ett företag som har rätt material och som kan utföra hela processen.

Kundens dröm blir vår verklighet

En kund ska bara njuta utan oro, luta sig bakåt och se sin dröm växa fram. Ett nytt kök skall vara en fest full med positiva överraskningar.

Våra stolta montörer

Våra montörer är som magiska trollspön, och köksarkitektens förlängda arm.

En vacker hållbar slutprodukt förutsätter välutbildade händiga omsorgsfulla yrkesfolk såsom finsnickare, rörmokare, elektriker, målarmästare, golv o parkettläggare mm.

Montörernas kompetens är i toppklass och ledande inom den senaste teknologin.

Kaptensgården kan stolt tillsammans med sina montörer erbjuda kompletta nyckelfärdiga entreprenader där vi lägger nya golv med keramik, trägolv, linoleum mm. Väldigt ofta med golvvärme.

Vi målar om, lägger nya innertak med bra o vacker belysning. Vi installera nya trappor, ny elinstallation och kanske helt ny Vvs. Allt som Kaptensgården gör är med fulla garantier installerat enligt svenska byggnormer.

Konsult

Inget lämnas åt slumpen. Ibland behöver vi ändra en byggnads grundkonstruktion då har vi civilingenjörer som hjälper till med beräkningar och nya konstruktionsritningar.

Efterbesiktning

När en entreprenad är färdig skall den alltid besiktigas. Detta sker alltid i samråd med kunden och någon av våra inspektörer.

cart